WALL-IT

Telefon: 91351043

Showroom: Kunsthøgskolen i Oslo KHiO

wall-it.no
Legg til besøksliste

WALL-IT tilbyr vegger i naturmaterialer som forbedrer akustikken, skaper lunhet og gir liv og farge til veggene! Naturmaterialene har en trendy og taktil tekstur som gir et levende design. De er fremstilt av bl.a. innovative material som kork, mose, kokosnøtt, tekstil og tre. Produktene kan kombineres til dekorative og personlige vegger og passer nydelig inn med skandinavisk interiør. Materialene er et livlig alternativ til tapet, maling, panel og keramiske fliser. Skap din personlige stil med WALL-IT på naturlig vis!

 

4
Fossveien 24

Norsk håndlaget mose gir tekstur og liv til veggen

Mose gir et vakkert blikkfang og er ideell for offemtlige bygg ift krav til "grøntareal". En mose vegg, eller en mose logo, gir en forfriskende atmosfære og bringer naturen inn.

Mosen har gode akustiske egenskaper, tåler vann og er sertifisert i forhold til brann og innemiljø. Vi kombinerer mosen med en akustikkbakplate som gjør produktet enda mer akustikkvennlig enn trasjonelle mosevegger.

Produktet har blitt mykbehandlet med et naturlig stoff som er nedbrytbart og fri for giftige kjemikaler. Behandlingen gjør at mosen holder seg myk i minimum 10 år. 

Få det praktisk og lunt på kontoret 

En stor oppslagstavle på kontoret gir varme til interiøret og er veldig praktisk. Kork veggen fungerer utmerket som et moodboard hvor en kan hente inspirasjon. Korkens fine "pinne" funksjon gjør det enkelt å endre uttrykk uten å få uønskede skruehull i veggen.

Kork | Klassisk er store kork fliser som har et naturlig og organisk utseende. Flisene skiller seg fra tradisjonelle kork fliser da overflaten består av tynne skiver av bark. Dette gir flisene en fin og unik egenart. 
 

 

Taktile vegger med kokosnøtt fliser 

Kokosnøtt flisene er håndlagede så hver flis er unik. Flisene er laget av kokosnøtt skall og har en flott taktil overflate. 

Tidligere ble kokosnøtt avfallet brukt til brensel for matlaging. Nå brukes avfallet mer og mer inn mot interiørprodukt. 

Det sanselige materialet gir en ekslusiv og lun stemning. Flisene har en hard overflate som gjør den enkel å rengjøre og meget holdbar.

Kokosnøtt flisene er populære som sengegavler, i trappeoppganger og som fondvegg på restauranter. 

 

Inviter naturen inn med kork vegger i 3D mønster

Kork vegger i elegante og spennende 3D mønster skaper dybde til veggen og har gode akustiske egenskaper. Kork appellerer til sansene da det er behagelig, lett og lydisolerende. Vi tilbyr 3D kork i 9 ulike mønstre. 

Mønsteret i kork flisene Peak gjenspeiler naturen ved at det kan se ut som fjellformasjoner eller sanddyner i ørkenen. Mønsteret gir en flott refleksjon av lyset og gir en varm og fin stemning. Du kan få flisene i 14 flotte farger. Flisene har lav vekt og kan brukes i himling eller på vegg.

Peak er laget av korkgranulat som er avfall fra vinkork produksjonen i Portugal. 

Akustikkpanel med uendelige muligheter

tek:STILLE er lyddempende panel som kommer i 40 flotte farger. Materialet har "pinne" funksjon så du kan henge opp bilder etc. med nåler eller tegnestifter. Panelene har lav vekt og kan brukes på vegg og i himling. 

Med tek:STILLE kan du designe din egen unike vegg både med fotoprint, mønster og utskjæringer. Det er også mulig å skape modulære funksjonspaneler.

 tek:STILLE er et bærekraftig produkt som er fremstilt av 100% resirkulerte materialer. 30% av materialet består av kreativt gjenbruk av plastavfall. Ved å velge tek:STILLE er du med på å redusere plast ute i naturen.

 

Vi gleder oss til å treffe deg!​

Her kan du lese mer om oss og vårt produktutvalg!