JELD-WEN er en av verdens største produsenter av dører og vinduer.  Vi tilbyr et bredt sortiment som har mottatt flere utmerkelser for innovasjon, design og bærekraft - løsninger som skaper verdi for arkitekter, håndverkere og boligeiere over hele verden. Våre produkter markedsføres under varemerket Swedoor. 

Aktiviteter

Under Designers Saturday vil vi blant annet vise frem vår nye kolleksjon SUPERIOR collection

Swedoor SUPERIOR collection er et unikt sortiment av eksklusive innerdører som bygger på ren kjærlighet til klassisk møbelhåndverk og gjennomført kvalitet. Alle dørene er laget av spesialutdannede møbelsnekkere.

8
Bygdøy Alle 63

En hyllest til livet

Arv er den største serien av de tradisjonelle dørene i SUPERIOR collection. Det er mulig å velge dørdesign som stilmessig og funksjonelt passer best til hvert enkelt rom, og som skaper et stilsikkert og sammenhengende designuttrykk i hele boligen.

Alle dørene i Arv-serien tilbys som enkeldør, enkeldør med smalt sidefelt, pardører og som utenpåliggende eller innfelt skyvedør. Du får massive karmer med tetningslist i samme tresort, overflatebehandling og farge som dørene.

Med røtter i 1700-tallet

Sekel er lett å kjenne igjen med sine tidstypiske riller, også kalt kannelyrer. Den rillemønstrede effekten på Sekel-dørene gir et vakkert lysspill når dagslyset beveger seg over den tredimensjonale overflaten og skyggene skaper vakre mønstre.

Ekte materialer møter rene linjer

Med sine rene linjer gir Tid deg en følelse av noe velkjent, samtidig som dørserien stadig overrasker med nye uttrykk. Tid skaper et fantastisk utgangspunkt, som endrer karakter avhengig av farge- og materialvalg. Tid kan være harmonisk og elegant i heldekkende hvite, grå eller varme farger. Den fremhever nordisk sans for naturens materialer i beiset ask, og en rustikk sjarm i beiset kvistrik eik eller furu.

Fra retro til minimalisme

Plan-dørene tilfører rommet et moderne og minimalistisk uttrykk. Den rene formen og den glatte overflaten gir et stilrent design som samtidig gir mange muligheter. Med en hvit overflate blir døren nøytral og lar rommet få spille hovedrollen. Med en overflate i svart ask skifter døren fullstendig karakter og blir en flott interiørdetalj.  Ved valg av dørvrider, beslag og farge/tresort kan du designe dørene slik at de passer perfekt til din stil og smak. 

Med inspirasjon fra Shakerstilen

Shakerstilen. Proporsjonene er modernisert med smale rammer som passer til fyllingsdybden. Det stilrene designet er uten unødvendig dekor. Dørene i Format-serien har tydelige årringer slik at du føler et nærvær av både håndverk og materiale