Ekornes Contract

Telefon: 70255200

Showroom: Kunsthøgskolen i Oslo KHiO

Industriveien 1 , 6222 Ikornnes Norway
Legg til besøksliste

Comfort is Timeless!

Ekornes® Contract er en del av nordens ledende møbelprodusent Ekornes AS. Vi tilbyr norske kvalitetsmerkevarer som Stressless® og Svane® innen markedene, kontor og interiør, maritim, hotell og helse. I tillegg til egne produkter tilbyr vi også et bredt spekter av spesialprodukter. Hovedkontoret ligger i Sykkylven.

Aktiviteter

Samarbeid med student Kristine Røed

Besøk vår stand innen lørdag kl. 18 og bli med på trekingen av en Stressless Lowback Starbase stol.

Vår utstilling som er designet av student Kristine Røed. Hun har en bachelorgrad i møbel- og romdesign/interiørarkitektur fra Fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen. 

Prosjektet er en del av Designers Saturday Academy CO-OP, der 8 produsenter og 8 studenter samarbeider. 

Se standen ved Stoppested nr. 4 Kunsthøgskolen i Oslo.

Velkommen! 

4
Fossveien 24

«De to søstrene» 

Senk skuldrene og len deg tilbake. Kjenn at kroppen slapper av. Enten du skal nyte en kopp kaffe i hyggelig lag, lese avisen eller bare lukke øynene noen få minutter etter en travel dag. En god sofa gjør slike øyeblikk bare bedre. Våre komfortable Stressless-sofaer er kjente for sine smarte funksjoner, enestående kvalitet og uslåelige komfort. Møt nyhetene «de to søstrene» Stressless Stella og Stressless Bella på vår stand.  

Nye Stressless design!

En slank profil kombinert med en stram form, forteller historien om en hvilestol med en lang designarv – som samtidig holder øynene mot framtiden. Du kan med andre ord være trygg på at den ikke går av moten med det første. Med våre Stressless starbase modeller har vi lykkes med å treffe designorienterte kunder, private som profesjonelle. 

Fleksibel modulsofa

Ideal er en modulsofa som passer de fleste miljøer. Med utallige valgmuligheter er dette en av våre mest fleksible modulsofaer. Modellen inngår i sortimentet for spesialprodukter og er deisgnet av Jarle Slyngstad.