Dencon

Telefon: +45 9752 1722

Showroom: Studio Skøi

www.dencon.dk
Legg til besøksliste

Dencon er formet av danske design- og håndverkstradisjoner. De er en naturlig del av vårt DNA. Vi utvikler moderne møbler, som fungerer i moderne bedrifter og moderne arbeidsmiljøer.

Våre design tar utgangspunkt i mennesker, estetikk, funksjonalitet og en fleksibilitet som betyr at løsningene er klargjort til det dynamiske arbeidsmiljøet som preger så mange bedrifter i dag.

10
Drammensveien 120/130

 

 

 

Vi samarbeider tett med designere og arkitekter for å forene arkitektur med innovative løsninger, som kommer mennesker i møte i deres daglige arbeidsmiljøer, samtidig som det funksjonelle designet er tenkt inn i hver eneste detalj.

 

 

Dypt inne i sjelen er Dencon en del av den danske designnasjonen. Vi elsker arkitekttegnet design og løsninger, fra armaturer, kaffekanner og dørhåndtak til møbler. Ikke bare på grunn av estetikk og form – oftest fordi det er god design. Det vil si summen av design som fungerer i det dagligdagse og er pent å se på.

Dencon fokuserer på å designe minimalistiske produkter med fokus på kvalitet og bærekraftighet – ofte i naturmaterialer som matcher det ærlige og ukompliserte formspråket.

 

 

 

På Designer’s Saturday viser vi en rekke helt nyutviklede produkter som passer meget godt inn i de mange soner som finnes i det aktivitetsbaserte kontormiljø.

 

 

 

Farger spiller en utrolig viktig rolle i våre liv. De har evnen til å påvirke våre følelser og humør på en måte som kun få andre medier kan. Med Dencons mange nye farger og overflater kan du skape dine helt egne uttrykk og stemninger gjennom valg og miks av farger og tekstiler.