Asplund er et svensk møbelfirma grunnlagt i 1990, men som gjennom tiden har vist verden at svensk minimalisme kan være varm og elegant. Med fokus på holdbarhet og nøye utvalgte materialer, som også eldes med skjønnhet, og med hjelp av de mest kjente svenske og internasjonale designere, har Asplund laget sin egen signaturstil i tidløse produkter av høy kvalitet – møbler som kan videreføres i generasjoner. For å sikre et perfekt resultat, under etiske og miljøvennlige forutsetninger, lages Asplund sin møbelkolleksjon i hjertet av Tibro og Skillingaryd, Sverige.

Aktiviteter

Besøk vårt showroom under Designers Saturday og Public Sunday, delta i vår konkurranse og få mulighet til å vinne Boy puff og Sol skammel fra LK Hjelle og String Pocket fra String Furniture! Vi vil kåre flere vinnere. Mer info finner du i vårt showroom i Pilestredet 75 c, inngang 13. Velkommen!

5
Pilestredet 75C

Det er lett å identifisere møbelklassikere fra midten av forrige århundre, men betydelig vanskeligere å bestemme når nyere design har blitt klassikere. Snow-serien av ASPLUND har klart å trosse dette ved å bli noe veldig få møbelserier noensinne kan håpe på; en moderne klassiker i sin egen tid.

Snow er designet av Jonas Bohlin og Thomas Sandell. I år fyller serien 25 år, og vi feirer jubileet i vårt showroom under Designers Saturday.