Drapilux of Scandinavia ( Pagunette )

Telefon: 41438860

Showroom: Kulturkirken Jakob

www.pagunette.no www.pagunette.no
Legg til besøksliste

KVALITETSTEKSTILER FOR PROFESSIONEL BRUK

Ofte stilles det store krav til tekstiler og gardiner som er beregnet til offentlig miljø. 

Drapilux er Europas ledende produsent av flammehemmende tekstiler, kolleksjonen består av flere tusen varianter, som gjør det mulig å finne ett egnet objekt til ethvert offentlig prosjekt.

Vi forhandler også tekstiler som nedbryter ubehagelige lukter (*drapilux air) og sertifiserte Akustik gardiner som senker støynivået og minimerer stress for besøkende, beboere og medarbeidere. 

1
Hausmannsgate 14

FLAMMSTOP

I offentlig innredning stilles det også krav til sikkerhet ikke bare estetikk. Når det velges tekstiler bør man derfor ikke gå på kompromiss, når det gjelder beskyttelse av personale, pasienter og besøkende.

- Forebygger utbredelse av brann og røykutvikling

- Høy sikkerhet er dokumentert via tester i overenstemmelse med nasjonale og internasjonale standarder

- Ett must for offentlig innredning

AIR

Om du føler deg vel i ett rom avhenger av flere faktorer. Foruten det visuelle uttrykket,har også inneklima en avgjørende betydning for å skape en behagelig atmosfære.

Den særegne Drapilux AIR kvalitet nøytraliserer lukt via katalyse og fremmer et friskt og komfortabelt inneklima til fordel for hotellets gjester, beboeren og personalet.

- Ubehagelige lukter bliver permanent nedbrutt

- Funksjonen forblir værende selv etter hyppig vask

AKUSTIKK

Rom som ser spesielt prestisjetunge ut har ofte problemer med dårlig akustikk.

Foruten sin positive virkning på rommets visuelle uttryk har tekstiler med drapilux AKUSTIK positiv innflytelse på akustikken i rommet.

- Reduserer lydintensitet takket være stoffkonstruksjon

- Forebygger støy

- Senker støynivået og minimerer stress for besøkende, beboere og medarbeidere

- Velegnet til teater, kino, skip og offentlige bygninger

ARBEIDSMILJØ

Innredning  er av stor betydning for arbeidsmiljø , tilfredsstillelse og produktivitet. Lys, akustikk og estetikk er blant annet avgjørende for velvære, og gardiner kan bidra til å forbedre arbeidsmiljøet. Drapilux-kolleksjonen har et bredt utvalg av gardintyper egnet for estetisk og praktisk kontorinnredning.

Alle drapilux-stoffer er flammehemmende, og noen av stoffene har også den spesielle AIR-funksjonen som har luftrensende egenskaper.Pagunette AS ble etablert i Slagelse i 1960 og er i dag en av Skandinavias ledende tilbydere av kvalitetstekstiler til privat og offentlig miljø. I alle år har vi arbeidet på å være den foretrukne samarbeidspartner for våre kunder i hele Skandinavia. Se mere info på www.pagunette.no