LK Hjelle

Telefon: +47 977 82 111

Showroom: LK Hjelle

www.hjelle.no
Legg til besøksliste

Laget i Norge – for å vare i generasjoner

LK Hjelle er en tredjegenerasjon familiebedrift som lager møbler med fokus på materialvalg og håndverksmessig kvalitet. Helt siden starten i begynnelsen av 1940-årene har fabrikken – mellom stupbratte fjell og trange fjorder på Norges vestkyst – produsert funksjonelle og vakre møbler med stor lidenskap. Vi er glade for å kunne fortelle at alle våre møbler fremdeles produseres på vår egen fabrikk i Sykkylven. 

Aktiviteter

 

Besøk vårt showroom under Designers Saturday og Public Sunday, delta i vår konkurranse og få mulighet til å vinne Boy puff og Sol skammel fra LK Hjelle og String Pocket fra String Furniture! Vi vil kåre flere vinnere. Mer info finner du i vårt showroom i Pilestredet 75 c, inngang 13.

Under Designers Saturday vil vi blant annet lansere en helt ny sofa designet av Jonas Stokke, samt introdusere Molto Flex. Velkommen!

5
Pilestredet 75C

Lars Karl Hjelle startet det hele i 1940-årene, og i dag bærer hans barnebarn, Dag Hjelle, arven videre som eier og leder. Essensen av Hjelle er å alltid skape tidløs, Skandinavisk design som vil vare i generasjoner – både i form, kvalitet og komfort. Sammen med norske og internasjonale designere har Hjelle lansert flere produkter de siste 15 årene som har vakt internasjonal interesse. Flere av våre produkter har ført til utmerkelser, blant annet Wallpaper* Design Award i kategorien Best Furniture for vår sofa Ugo.