Schüller Möbelwerk KG

Telefon: 40600023

Showroom: Morten Engebretsen Fresh Interiør

www.schueller.de www.freshinterior.no
Legg til besøksliste

"Kjøkken, bad og garderobe du ikke finner overalt" er vårt løfte. Vi inviterer deg til Norges kanskje flotteste kjøkkenutstillinger i forretningene på Skøyen og Jessheim.

Next125 fra tyske Schüller er et eksempel på det unike: Kjøkkenet rommer 17 % mer enn andre kjøkken. Hvordan? Kom og se!
Next125 er for innovatørene: Nye materialer, nye farger, nye tekniske løsninger. Seriene med Schüller-navnet er for folk flest. Likevel langt i forkant.

Det er grunner til at Schüller stadig vinner designpriser. La oss oppdatere deg på de mulighetene en av de største og ledende kjøkkenleverandørene i Europa gir deg!

Aktiviteter

Public Saturday
Se det absolutt siste innenfor moderne kjøkken og tilhørende produkter. Representanter for leverandørene informerer og presenterer. Kokker byr på nydelig mat og godt drikke. 
Et eget konsept, Fresh Proff, spesielt tilpasset arkitekter, eiendomsutviklere, entreprenører osv. presenteres!

Public Sunday
er full av liv og røre for hele familien. Så kom innom Fresh Interiør i Drammensveien 127 på Skøyen! Egne kokker byr på mat og drikke. Representanter for leverandørene viser nyheter og svarer på spørsmål. Spesielt gode tilbud denne dagen!

11
Drammensveien 127