aeris GmbH

Telefon: +4748035905

Showroom: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo AHO

Hans-Stiessberger-Strasse 2a 85540 Haar near Munich, Germany
Legg til besøksliste

aeris GmbH har i 20 år viet sin kompetanse til utvikling og produksjon av innovative aktivitetsseter og møbler til kontorer og hjem.

aeris står for kvalitet "Made in Germany" uten kompromiss og lidenskapen til å få mer bevegelse i hverdagen. Vi lever opp til filosofien «Life in Motion» og alle våre produkter bidrar til naturlig bevegelse til fordel for helse, velvare og ytelse.

2
Maridalsveien 29

numo – den bevegelige designstolen

Moderne, tidløs og allerede høyt premiert design, kombinert med eksepsjonell teknologi for sittende bevegelse – denne uslåelige kombinasjonen kalles numo.

Å sitte på numo er ikke bare behagelig, men også bevegelig – både på kontoret i møter og konferanser eller hjemme ved spisebordet og i stuen.

Takket være den sofistikerte bevegelsesmekanismen følger numo bevegelsene dine og tilpasser seg alltid til deg – slik at du alltid sitter nøyaktig slik du vil.

muvman – høy komfort både sittende og stående

Med teknologiske og ergonomiske innovasjoner er muvman kompromissløs egnet til alle arbeidsplasser.

Enten i detaljhandel, i laboratoriet, på legekontor eller i produksjon - setter muvman nye standarder når det gjelder bevegelsesområde, tilpasningsevne og setehøyder.

swopper – pioner for økt bevegelse sittende

Med sin innovative 3D-teknologi, som tillater bevegelse i alle retninger og bidrar til holdningsendring, har swopper revolusjonert markedet for kontorstoler.

Den prisbelønte swopper tilpasser deg takket være sin unike tredimensjonale fleksibilitet - og skiftende sitte posisjoner.

Stolen holder deg alltid i bevegelse og styrker ryggen din. 

oyo – mange sitteposisjoner og alltid behagelig

oyo er en gyngestol og sadelstol med god ryggstøtte, for gjester og kunder som konferansestol.

Mens oyo gir den perfekte balansen når du sitter og gynger. Den buede skallformen med integrert ryggstøtte inviterer deg til å hvile, men stolen støtter også hyppige endringer i stillingen.

Len deg komfortabelt tilbake eller bruk gyngefunksjonen, etter eget ønske!

Tre dimensjoner – ingen
kompromisser met
3Dee

Det eneste som hjelper er mer bevegelse på kontoret. Med 3D-ergonomiens unike konsept krever og fremmer 3Dee konseptet menneskets intuitive bevegelser.

Prinsippet er like enkelt som det er genialt: Stolen følger kroppens bevegelser, og ikke omvendt. Konsekvensene av dette er en naturlig måte å sitte på, kontrollert svinging kombinert med holdningsoptimerte bevegelser både mot siden, fremover og bakover.