Glamox AS BU Norge

Telefon: 91743959

Showroom: DOGA

www.glamox.no
Legg til besøksliste

Glamox er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Glamox-konsernet er en ledende leverandør til verdens marine og offshore-markeder, og en betydelig leverandør til det profesjonelle byggmarkedet i Europa. 

1
Hausmannsgate 16

Vi kan stolt presentere L-1 familiens nyeste medlem: L-1 Pendel.

Og ja, den skiller seg fra de andre. Først og fremst henger den fra taket. Vi innrømmer at det er litt rart for en L-1-modell, med tanke på dens fjærede stamfars suksess. Dessuten kommer den i tre forskjellige størrelsesvarianter, som definitivt ikke er comme il faut for L-1, selv om skrivebordslampen og vegglampen også hadde noen få alternativer å velge mellom.

C90-P

Det er velkjent for arkitekter at lys kan forsterke det arkitektoniske uttrykket til et rom. Derfor ser de beste armaturene flotte ut og gjør omgivelsene enda bedre. Dette er hva vår designer ønsket å oppnå da han designet Glamox C90-P. Resultatet er en pendelarmatur som kan gi et imponerende inntrykk med sin solide aluminiumsramme og fullt opplyste overflate. Men enda viktigere, den har den beste lyskvaliteten vi kan tilby.