Tibrokök AB

Telefon: 406 00 023

Showroom: Morten Engebretsen Fresh Interiør

www.tibrokok.se www.freshinterior.no
Legg til besøksliste

"Kjøkken, bad og garderobe du ikke finner overalt" er løftet til Fresh Interiør. Vi inviterer deg til Norges kanskje flotteste kjøkkenutstillinger i sine forretninger på Skøyen og Jessheim.
Tibrokök er et eksempel på det unike: Et tradisjonsrikt, svensk snekkeri gjennom mange generasjoner. Resultat? Klassiske kjøkken hvor det håndverksmessige preger kvaliteten ned til den aller minste detaljen. Og hvor historien ikke står i veien for nye materialvalg og nye tekniske løsninger!
Fresh Interiørs elleve arkitekter/designere tegner og selger løsninger både til profesjonelle og private. Fire egne montører sørger for at sluttproduktet blir bra.

Adresse i Oslo: Drammenveien 127 v/Thune på Skøyen

Aktiviteter

Public Saturday
Se det absolutt siste innenfor klassiske kjøkken og tilhørende produkter. Representanter for leverandørene informerer og presenterer. Kokker byr på nydelig mat og godt drikke. 
Et eget konsept, Fresh Proff, spesielt tilpasset arkitekter, eiendomsutviklere, entreprenører osv. presenteres!

Public Sunday
er full av liv og røre for hele familien. Så kom innom Fresh Interiør i Drammensveien 127 på Skøyen! Egne kokker byr på mat og drikke. Representanter for leverandørene viser nyheter og svarer på spørsmål. Spesielt gode tilbud denne dagen!

11
Drammensveien 127