Osnes utvikler, tilvirker og markedsfører produkter og løsninger som bidrar til å forbedre og forenkle kommunikasjonsprosessen i lokaler som benyttes til kontor, kurs, konferanse eller undervisning. Osnes er markedsledende i sine primærsegmenter og jobber målrettet for å øke vår markedspenetrasjon innen spennende områder som skjermvegger, lydabsorbenter og glassprodukter. Design og unik formgivning står sentralt i vårt arbeide. Alle våre varer distrbueres via et kompetent landsdekkende forhandlernett. Hovedkontor og fabrikk ligger på Jevnaker, mens salgskontor og showrom ligger i Oslo. Vi har i dag 16 ansatte og omsatte i 2018 for ca 50 mill NOK.
 

14
Langkaia 1

 

 

A01

Designer: Afterroom

A01 er en ekslusiv magnetbærende skrivetavle med et adskilt og flytende fargefelt som er omgitt av transparent glass. Den massive eikerammen løfter frem glasset og gir et overordnetinntrykk av at fargefeltet svever fritt på veggen.

A01

 

 

FRAME

Designet av Matti Klenell og Christian Halleröd

Frame er en skrivetavle med myke runde hjørner og ramme i formpresset tre. Den dype rammen avgrenserskriveflaten samtidig som den fungerer som en pennehylle.
 

 

 

 

BOWL

Design: Christian Halleröd

En praktisk rekvisitaholder for whiteboard penner og andre kontorartikler. Finnes i 3 utvalgte farger og Bowl har en myk gummiert overflate

 

Mood Silk

Silk-glass er et banebrytende materiale med en silkeaktig matt overflate. Den har ingen refleksjoner, og er akkurat like bra som vanlig glass når det gjelder skrive og avtørringsevne. Finnes som singel tavle eller flere tavler satt sammen, Mood Spaces