Norwegian Wood Design tegner og produserer baderomsmøbler i hel-tre fra Norge og Skandinavia. Alt av design og produksjon skjer lokalt i Norge. Bedriften har serier av servanter og badekar, men lager også spesiallagede bord og møbler på forespørsel. Vi lanserer vår serie med servant stativer på Designers Saturday 2017

8
Bygdøy Alle 69

Vi lanserer vår serie av stativet "Brygga" på Saturdays Sunday. Serien er en minimalistisk og åpen stativløsning, med en elegant hylle under servanten for oppbevaring og pynt.

Ta turen innom for å få med dere nyheten!!

Vår topp model av våre servanter heter Nordlys. Designet er laget av Joakim Espegard, og tilhører samme serie som badekaret Trolltunga. Badekaret blir lansert i November 2017. Servanten har en unik oval form, som passer inn på dype og smale servant skap.
Designet er inspirert av de sterke kontrastene som nordlyset gir i de kalde vinternetter.
Servanten kan bestilles i forskjellige tresorter innefor vårt sortiment. Hver servant vil være unik, da trestrukturen vil variere. Tresorten på bildet er Eik.

Preikestolen er en enkel vask med en side-hylle for plass til såpedispenser og tannbørste holder. Den er enkel å montere på en brakett som festes på veggen. Braketten er usynlig etter montering, og vasken vil henge i "løse luften" på veggen. Servanten passer godt inn på små baderom, og gjeste toalett.
Hylle på venstre eller høyre side er valgfritt ved bestilling.
Servanten kommer uten overløp, men kan bestilles ved behov.

Hardangervidda er en heldekkende benkeplate med vask integrert i et stykke. Dette gir et imponerende inntrykk på baderommet.
Servanten leveres både løs og som en del av vårt servantstativ som lanseres på Designers Saturday 2017.

Serventen leveres med standard bredde 620, 820 og 1220 mm
 

Rondane er en toppmontert vask i tre som har et moderne uttrykk med sine fire karakteristiske "fjelltopper" i hvert hjørne.
Servanten kan bestilles i blank eller matt overflate. Bildet viser en servant i Ask med matt overflate.
.

Servanten er tilgjengelig i 2 standard størrelser:

350x350x100 mm
450x350x100 mm

Høsten 2017 lanserer vi vårt frittstående badekar Trolltunga.

Badekaret vil gi et imponerende og fargesprakende løft til hele badet
Trolltunga er et frittstående badekar som krever rom og luft rundt seg for å yte den naturlige elegansen som ligger i treet.

Badekaret tilhører serien til vasken Nordlys. Samlet så vil de gi et uslåelig inntrykk for ditt bad.