Hos Ulfven finner du vakre håndlagde fliser og interiørprodukter. Flisene våre er laget av sement, marmor, og brent leire (terracotta). Felles for alle våre fliser er at de er laget for hånd og er et kunstverk i seg selv. De er en naturlig del av et nostalgisk interiør, men passer også godt inn i et minimalistisk miljø.

SEMENTFLISER

Våre sementfliser er 100% håndlagde! Produksjonsteknikken som brukes i dag er den samme som ble brukt i Frankrike rundt midten av 1800-tallet da de hydrauliske sementflisene ble produsert for første gang. Formene er håndsmidd i messing, kobber og tinn. De vakre mønstrene støpes i øverste laget av flisen, hvor hver enkelt fargekomponent er nøye veid og blandet for å skape det unike mønsteret og spillet i flisene.

MARMOR 

Nord i Toscana ligger et av verdens mest kjente marmorsteinbrudd, Carrara. Det er herfra vi henter marmor til våre vakre grå og hvite fliser. Carraramarmoren er etterspurt over hele verden for sin styrke og skjønnhet. I tillegg til carrara har vi vakker Indisk grønn marmor og sort marmor. 

ZELLIGE

Produksjonen av marokkansk Zellige en egen kunstform, som har gått i arv fra generasjon til generasjon siden 1000-tallet.  Zellige-fliser fra Ulfven lages av dyktige håndverkere i middelalderbyen Fez i Marokko, hvor de har lange tradisjoner for produksjon av slike fliser.  Zellige er laget av brent leire (terracotta) som dyppes i emaljelakk. Flisene kappes så til ønsket størrelse og form med en skarp hammer og nennsom hånd. Deres skjønnhet ligger i den glasserte overflaten med sin herlige uperfekthet i farge og form, som får en hver vegg eller gulv til å skinne.  

TERRACOTTA

Våre håndlagde Terracottafliser er formet som toppen av gamle teglstein.  Ønsker du deg et rustikt gulv eller vegg med samme utseende som gammel murstein, vil disse flisene passe perfekt.