Varier Furniture AS

Telefon: 486 60 473

www.varierfurniture.com

Varier designer og produserer stoler som beveger seg med kroppen din. Vi har vært i sentrum for bevegelsesdesign siden 1979, og gjør bevegelse til et vesentlig element i hver stol vi designer. Vår filosofi rundt det å sitte er ganske enkel. Får man anledning til å bevege på seg, så gjør man det.

Aktiviteter

Kom til vårt nye showroom og få et innblikk i hvordan design og moderne krav til bevegelse går hånd i hånd. Møt designerne Shane Schneck og Kasper Salto som har preget Varier det seneste år. Vi presenterer det nye Varier – sit down move on!  

Under Designer Saturday vil du få muligheten til å: utforske HEALTHY SITTING filosofien, prøve vår nye kontorstol Motion, lære mer om hvordan du kan forbrenne kalorier mens du sitter, og vinne en Varier stol!

 

NEAT™ SERTIFISERT

Vår Move™ – utviklet av den norske designeren Per Øie – har fått NEAT™-sertifisering. Dette bekrefter at Move har en positiv effekt på din helse. NEAT™-sertifiseringen gis ut av Mayo Clinic, som forteller at produktet øker energiforbruket i kroppen. Med sertifiseringen av Move™ fant klinikken ut at testdeltakerne i snitt økte energiforbruket med 18 % over normalen ved sitting.

DEN ORIGINALE KNELESTOLEN

På en Variable Balans vil kroppen din være i konstant bevegelse. Plasser knærne på, foran, mellom eller ved siden av leggputene for å variere sittevinkel og holdning, og for å finne det rette balansepunktet for kroppen din. 

DEN MODERNE KONTORSTOLEN

Vi har skapt MOTION, en stol som holder deg i bevegelse samtidig som du sitter komfortabelt. 

Motion er en sadelformet stol som kan justeres i høyden. Gummisokkelen, som er inspirert av tennisskosåler, lar stolen bevege seg 360 grader. Den innebygde skumbasen styrker musklenes elastisitet og balanse, stimulerer blodsirkulasjonen og øker energinivået, selv når du ikke er bevisst på det.

IKONISK STOL

Ekstrem utfordrer konvensjonelle møbler, samtidig som den gir god komfort. 

Stolen inviterer til forskjellige tolkninger, du kan sitte fremover med føttene på bakken, sidelengs med beina plassert på armlenene, eller helt bakover med overkroppen mot stolens bakside. Ekstrem er en ikonisk stol som passer godt inn i sosiale soner i kontorlandskapet.