Cosentino-gruppen er et global, spansk, familieeid selskap som produserer og leverer innovative overflater av høy verdi til en verden av design og arkitektur.
Som et ledende selskap, innoverer og forventer det, sammen med sine kunder og partnere, løsninger som tilbyr design og verdi, og inspirerer livene til mange mennesker. Dette målet er gjort mulig ved å føre ledende merker i deres respektive segmenter, som Silestone®, Dekton® og Sensa by Cosentino® - alle teknologisk avanserte overflater for å skape rom og unike design for hjemmet og offentlige områder.

Aktiviteter Public Sunday 11.00 - 16.00

Team Cosentino Norway stiller ut sammen med Engebretsen Stoppested 10: Drammensveien 127 og 130 i deres showroom på Skøyen med kjøkkenutstilling, fliser, fasader, produktnyheter, samt dokumentasjon for Silestone, Dekton, Naturstein mm.

Alexander Egeberg- General Manager, Øivind Kaspersen- Project Sales Manager og Sidsel Mjøs- vår administrator - ønsker dere velkommen og svarer gjerne på alle spørsmål.

10

Oppdag vårt brede udvalg av materialer, merker og farger. Kjøkkenoverflater, baderomsoverflater, gulv, fasader, dusjbrette, vasker... Våre materialer har et otroligt bredt utvalg av muligheter. (Silestone i farge Silestone Serena, matta Suede som textur)

Silestone er en blanding laget av 93% naturlig kvarts, noe som gjør den eksepsjonelt hard og motstandsdyktig. Det er det perfekte materialet for bruk i kjøkken og baderom, samt i laboratorier, sykehus, hoteller, restauranter og andre profesjonelle steder hvor minimal skitt er nødvendig. 

 

 

Dekton er en sofistikert blanding av råmaterialene brukt i produksjon av glass, siste generasjons porselensfliser og kvartsoverflater. Det er et nytt og innovativt materiale som baner vei for fremtiden innen overflater for arkitektur og design.(Dekton Fiord på bord, väggar og gulv)

Fordeler; Svært UV-resistent, Resistent mot frysing og opptining, Svært skrapresistent,  Flekkresistent, Resistent mot slitasje, Førsteklasses mekanisk resistens, Fargestabilitet, Dimensjonal stabilitet, Null vannabsorpsjon og Høy resistens mot hydrolyse samt Svært brann- og varmeresistent og Brannsikker. 

Silestone Suede er en forbløffende overflatetekstur som tilbyr unik, myk berøring og effekt som er ren skjønnhet og eleganse. Ved å opprettholde de samme kjennetegnene, gir dens myke og utrolige berøring og totale fargekonsistens dine Silestone-prosjekter ekstra verdi.

Senaste revolusjonen inom Silestone:

N-BOOST är skapad och är Silestone®s revolutionerande teknik som förbättrar våra ytors DNA. Innovation som förhindrar absorption av vätskor, förbättrar glansen och intensifierar färgen.

 

Baderomsbelegg

Bad er templer som ber om respekt for kroppen. Den visuelle opplevelsen av kjølige overflater og delikate, kontinuerlige teksturer skaper rom for avspenning og personlig nytelse.

Silestone® finner opp rommet på nytt takket være det skreddersydde konseptet i stort format. Du kan bruke Silestone på vegger eller som horisontal overflate integrert med vaskeservanter, uten sammenføyninger eller mellomrom. En idé i én del.