Pergo fant opp laminatgulvet for 35 år siden. Med lanseringen av Pergo Sensation finner vi det opp en gang til. Vår kolleksjon Pergo Sensation ligner ikke på noe annet laminatgulv. Med den nye AquaSafe-teknologien vil gulvet være beskyttet mot vann på en helt unik måte. Selvfølgelig er også disse laminatgulvene miljømiljømerket med Svanen.


Pergo har fler nyheter for deg - Pergo vinylgulv. De levereres i et imponerende stort og langt format - og alle har naturlige struktur med fantastiske detaljer. Gulvene er 100% ftalatfrie.

Aktiviteter Public Sunday 11.00 - 16.00

Velkommen til Pergo's verden av gulv!

 

Vi vil gjerne vise deg alt vi kan tilby av laminat, vinyl og parkettgulv.

 

Velkommen til oss!

9
Drammensveien 120

Våre nye Sensation-gulv har autentiske tredesign som fremhever det beste av moderne interiører, så vel som tidløse møbler. Den ekstreme slitestyrken gjør gulvet ideelt til for eksempel kjøkken.

De nye vinylgulvene er  vannbestandige, og et vannfast gulv er selvsagt også lett å holde rent. I motsetning til de fleste vinylgulv er Pergos vinylgulv laget med en klikkskjøt for enkel legging. Vår patenterte klikkskjøt, Perfect FoldTM V, gjør gulvet både raskt og enkelt å legge.