Fora Form ble grunnlagt i 1929 og er i dag en av Skandinavias ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet. Visjonen er tilby unike møbler med skandinavisk design til møteplasser for profilering og verdiskaping.

I tett samarbeid med de beste designere i Skandinavia, har bedriften skapt en unik bedriftskultur. Vi gir begreper som, innovasjon, kvalitet, funksjon, miljø og estetikk et reelt innhold. Verdiene i skandinavisk møbeldesign har blitt formidlet gjennom generasjoner til steder der mennesker møtes.

3
Pilestredet 75 C

Clint er en gjennomarbeidet stolfamilie som med sin bredde dekker behovet for sittemøbler fra lounge til styrerommet. Tallrike muligheter til valg av tekstil/hud, ulike typer understell, armlen og rygghøyde gir deg den perfekte konferansestol.

Kvart - tidløst og lett bordsystem.
Understellets konstruksjon gjør at Kvart serien kan tilby mange bordtyper, fra mindre stillerom til store kantiner eller møterom med bredere bord. Søylen til bordet har plass til kabelføring for et rent og ryddiguttrykk.

Con er en allsidig stolserie med flere bruksområder, fra styrerom til kantine.

Designer Lars Tornøe tok utgangspunkt i skallkonstruksjoner for forme stolen som skulle være et slankt bidrag til Fora Form sin kolleksjon.

Resultatet har blitt en stol som består av to overlappende skall som skrues sammen, et tema som er påvirket av japanske rustninger og salmakerfag. Dette grepet legger grunnlaget for en stolserie med utallige kombinasjonsmuligheter med skall i forskjellige utførelser, armlener og diverse understell.

Planet stolen ble designet av Sven Ivar Dysthe i 1965. Stolen er en etablert norsk møbelklassiker, anerkjent også internasjonalt. Den omsluttende kuleformen gir en svært god sitteopplevelse. Planet stolen passer godt inn i de fleste miljøer med sitt runde presise formspråk. Denne allsidige stolen gjr seg godt i stillerom, resepsjoner, lounge, vrimleområder og i hjemmet.