Form, kvalitet og komfort - siden 1940

Essensen av LK Hjelle er å alltid skape tidløs skandinavisk design som vil vare i generasjoner – både i form, kvalitet og komfort. Helt siden starten i 1940 har fabrikken mellom stupbratte fjell og trange fjorder produsert funksjonelle og vakre møbler med stor lidenskap. Alle våre møbler produseres på vår egen fabrikk i Norge. Vi er overbevist om at dette er den eneste måten vi kan sikre den kvalitet vi ønsker for både våre produkter og ansatte.

Aktiviteter

Besøk oss på Galleri Nedregate (over bruen bak DogA) og få mulighet til å vinne en SOL skammel designet av Andreas Engesvik.

Våre møbler leveres til både privat- og prosjektmarkedet, i innland og utland. Sammen med norske og internasjonale designere har LK Hjelle lansert flere produkter de siste 10 årene som har vakt internasjonal interesse. Flere av våre produkter har ført til utmerkelser.

Nyheten NiU er designet av den norske designeren Hallgeir Homstvedt. NiU er en modulsofa inspirert av en eske som åpner seg og gir ett glimt av hva som skjuler seg på innsiden. Veggene lener seg varsomt bakover og til siden, og gir sofaen en levende karakter som er interessant å se på fra alle vinkler. 

Hallgeir Homstvedt sier: «”Niu” er det katalanske ordet for ”rede”, og det er akkurat det jeg ønsket å skape med NIU sofaen; en sone skjermet fra rommet og interiøret rundt med høye vegger, en innside fylt med myke puter og en generøs dybde som er perfekt å dele med flere.»

LK Hjelle mottok prisen «Årets produkt» for Niu under Designindustrikonferansen 2017. NiU er også nominert til Bo Bedres Designpris i kategorien «Årets Produkt».

Over: MONO sofa, OK sofa

Venstre: TIPO sofa, SOL skammel, TWIN bord, EVA stol

Under: MONO sofa

Over: MOLTO sofa, KAVAI stol

Venstre: DUO sofa, TWIN bord, SOL skammel