Helland Møbler AS

E-post: geir.ostrem@helland.no
Telefon: 70 27 90 00 / 905 07 571

Showroom: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

HELLAND® www.helland.no
Legg til besøksliste

HELLAND® «en ener på helse- og pleiemøbler»
 
Helland Møbler ble grunnlagt i 1947. Siden 1960 har vi laget møbler for kontraktsmarkedet. Vår målsetting har hele tiden vært å skape formsikker design, utvikle fleksible løsninger og holde høy kvalitet. Helland så tidlig nødvendigheten av å samarbeide med profesjonelle designere i utviklingen av produktene. Designkvalitet er i dag et av våre kjennetegn.
 
Kontraktsmarkedet stiller strenge krav til leveringspresisjon, slitestyrke og design. Helland er en av de ledende produsentene av møbler til offentlig miljø i Norge. Våre løsninger har også vist seg konkurransedyktige i utlandet og eksport utgjør nå en betydelig del av omsetningen. 

Med vår moderne maskinpark og faglig dyktige stab er vi i stand til å løse oppdragene innenfor de avtalte rammer og frister.
 
Møbler med god design skaper glede og estetisk velvære i det offentlige eller private rom. Hos Helland Møbler er vi overbevist om at mennesker venter lettere, samarbeider mer og oppnår bedre resultater i et miljø som både er funksjonelt og designmessig tiltalende. Verdien av dette lar seg vanskelig måle i annet enn ren trivsel. Trivsel lønner seg!
 
Vi vil gjerne sammen med våre forhandlere bidra til å skape flere slike gode rom.

Vi ønsker deg velkommen til vår kolleksjon. 

 

2
Maridalsveien 29