Osnes utvikler, produserer og markedsfører produkter og løsninger til kontor- og undervisningsrom. 

Vi er markedsledende innen vår kategori i kontraktsmarkedet. Produktene våre omfatter blant annet skjermvegger, lydabsorbenter, whiteboardtavler, glasstavler, oppslagstavler og AV-produkter. 

Osnes har fokus på nyskapende og funksjonell design, og miljøvennlige produksjonsmetoder og materialer. 

9
Drammensveien 120

Nyhet 2017: Bloc

Bloc er en veggmodul som er basert på en enkel kvadratisk form med avrundede hjørner, og kombinerer flere ulike materialer og funksjoner. Bloc leveres i fem varianter; som lydabsorbent, skrivetavle, skrivetavle med hylle/ramme, oppslagstavle og tidsskrifthylle. 

Nyhet 2017: Air Spaces

Med Whiteboard Air kan du skape store områder for kreativitet og samarbeid. Vi benytter en produksjons­metode som kalles kjeksing, der tavlene skjøtes slik at det bare blir en liten mikrosøm på 1 mm mellom over­flatene. Legg til en krittavle eller en oppslagstavle i tekstil for mer personlighet med enda flere muligheter. Tavlene kan monteres vertikalt eller horisontalt.

Nyhet 2017: Mood Fabric Table

En stilfull bordskjerm med skriveflate i glass og tekstilkledd lydabsorberende bakside. Mood Fabric Table er en allsidig bordskjerm i flere størrelse, som kan leveres med beslag for fastmontering eller som frittstående mobil bordløsning som hviler på to pennehyller.