Martela AS

Martela er det ledende selskapet i Norden innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver. Martela designer og produserer møbler, og leverer partner produkter fra anerkjente produsenter. Vi ser på arbeidsplassen som en mulighet, og tilbyr våre kunder Single Point of Contact gjennom hele prosessen via vårt Lifecycle konsept. Martela har en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner, og vår filosofi er å designe produkter som varer i generasjoner. Vårt mål er at de ansatte hver mandag morgen skal tenke "THANK GOD IT’S MONDAY".

Prøv og vinn vår klassiker Kilta på Designers Saturday!


Designer:  Mannermaa, Olli

Kilta-stolen er en finsk klassiker! Dens tidløse design, sittekomfort og holdbarhet gjør stolen til et avholdt møbel gjennom mange tiår. Kilta-stolen passer utmerket både til møterom og arbeidsstasjoner i det aktivitetsbaserte kontoret. De runde, myke formene gir rommet en gjestfri og koselig følelse.

Kilta-stolen med hjul ble på nytt satt i produksjon, med en høydejusterings- og gyngemekanisme som gjør det mulig å bevege ryggen behagelig og svakt bakover og fremover. Et utall av tekstiler og huder gir en bred valgfrihet og mulighet for kunden å oppfylle sin kreative visjon.

Kilta-familien omfatter også Kilta og Mini-Kilta med fotplate og fire bein. Produksjonsmetoden var et stort gjennombrudd og stolen fantes i Martela Collection allerede i 1955.

På Designers Saturday kan du vinne din egen Kilta!

Se filmen om Kilta

Martela ønsker velkommen til fremtidens arbeidsplass - Designers Saturday 2017

På Designers Saturday viser vi frem våre lokaler i ny drakt!  Nye farger og møbler, men aller viktigst, en brukertilpasset arbeidsplass for økt trivsel og effektivitet.

Martela har levert markedets beste mobile stillerom i en årrekke. Vår samarbeidspartner Framery stiller ut i våre lokaler, og du kan prøve både Fra,mery O telefonkiosk, og  Framery Q møterom hos oss.