Speed dating ved Designers´ Saturday

Foto: Linn Ellevseth

Designers´ Saturday Oslo, Klubben og Designindustriens bransjeforening i Norsk Industri, inviterer til speed-date mellom produsenter og designere.

 

Søndag 8. september arrangeres det speed-dating på arkitektur- og designhøgskolen (AHO) i Maridalsveien 29 i Oslo.

Designers´ Saturday samler over 180 utstillere og produsenter fra Norge og utlandet, og norske designere er blant verdens mest fremadstormende. En speed-date under arrangementet er derfor en gylden mulighet for nye og spennende konstellasjoner. Møtene er fullstendig uforpliktende - både designer og produsent velger selv hvordan mulige samarbeid videreføres etter speed-daten.  

Speed-daten er inspirert av et lignede konsept som tidligere er arrangert av Norway Designs, Norske Kunsthåndverkere og Klubben. Speed-daten resulterte den gangen i flere nye samarbeid, blant annet mellom Lillunn og Kaja Dahl, og Fjordfiesta og Jenkins & Uhnger.  

 

Frist for å melde seg på er fredag 30. august.

 

Er du produsent? 

Utstillere under Designers Saturday og andre produsenter kan melde interesse for å delta. Vil du være med? Kontakt:  

Alexander Åsgård / info@alexanderaasgaard.com / +47 993 98 559 

På grunn av begrenset tid til selve eventet, kan det bli en selektering av produsenter. 

 

Er du designer? 

Send inn en A4-side PDF-format med bilder av dine arbeider, gjerne med aktiv link til nettside til:

Caroline Olsson / info@carolineolsson.no / +47 916 24 612 

PDF vil bli tilgjengeliggjort for produsentene. Det blir gjort en utvelgelse av hvilke designere som kan delta. 

Du må være ferdigutdannet designer eller student på masternivå. Du kan være produktdesigner, industridesigner, møbeldesigner eller kunsthåndverker. Etablerte utøvere og andre fagdisipliner innen design og arkitektur kan også søke.  

 

Norsk Industri Designindustrien

er bransjeforeningen for sektoren i Norge. Foreningens visjon er å styrke konkurranseevnen til medlemmene og bygge et sterkt omdømme for norsk designindustri og møbel- og interiørbransjen.

  

Om Klubben 

Klubben for norske formgivere ble etablert i 2011 av designerne Sverre Uhnger, Victoria Günzler og Sara Polmar. I dag består foreningen av 37 engasjerte medlemmer med variert bakgrunn innen fagfeltene møbel- og produktdesign, som bor og arbeider i Oslo, Bergen, Kapp, København og London. Klubbens hovedmål er å promotere norsk design både nasjonalt og internasjonalt, med et ønske om å bidra til å skape arenaer hvor unge designere kan vise sine ideer og arbeider. Dette har ført til at norske formgivere gjennom Klubbens initiativ har kunne vise sine arbeid ved aktuelle utstillinger i Oslo, Bergen, Stockholm og Milano. Klubben ønsker å bidra til å øke samarbeidet mellom designere og sentrale aktører innen industrien.