Velkommen til designfest i Oslo sentrum
6. - 8. september!

 

Designers Saturday Oslo 2019 nærmer seg med stormskritt! Vårt mål er å motivere og styrke det etablerte fagmiljøet, inkludere studenter og unge utøvere og bidra til en profesjonell og ansvarlig bransje i utvikling. De som står bak arrangementet er våre fremste norske og internasjonale produsenter innen design og innredning. I tillegg får du se arbeider og installasjoner av studenter ved de viktigste norske designutdanningene. Du finner oss rundt i nær 30 ulike utstillinger i Oslo sentrum. 

 

Gratis buss og åpne showrom

Hvert tiende minutt frakter Designers Saturday-bussene deg gratis fra den ene utstillingen til den neste. Møt engasjerte fagfolk, få ny kunnskap og la deg inspirere. Ca 180 kvalitetsprodusenter av norsk og internasjonal design byr på siste nytt; produktlanseringer, materialkunnskap, teknologi, funksjonelle-, smarte og bærekraftige løsninger krydret med vakre detaljer. Møbler, belysning, tekstiler, kjøkken, gulv, tepper og mye mer. 7500 forhåndsregistrerte seg til fagdagene i 2017, de er interiørarkitekter og arkitekter, designere, forhandlere, innkjøpere og andre yrkesgrupper som er opptatt av design og innredning generelt og av arbeidsplasser, utdannings- og helseinstitusjoner, hoteller, restauranter og andre steder der folk møtes og oppholder seg.

Vi anbefaler alle fagbesøkende å sette av hele helgen: velkommen til offisiell åpning fredag, bransjefest lørdag og til en spennende, variert runde til alle utstillerarenaene lørdag og søndag. Søndag legger vi til rette for og ønsker også alle designinteresserte publikummere varmt velkommen. Etterhvert som programmet tar form, informerer vi her på hjemmesiden. Følg oss også på Instagram og Facebook.

 

Åpningstider:

Offisiell åpning fredag 6. september kl. 15.00 på Kunsthøgskolen i Oslo.

Lørdag: Kl 09.00 – 18.00: Fagdag med åpne utstillinger.

Søndag: Kl. 11.00-16.00: Åpent for både fag- og øvrig publikum. Utstillingene er åpne.

 

Click here for english version.