Aktuelt

Best Interior, nå åpen for alle

For å delta må du selv velge ut og sende inn dine beste prosjekter. Årets vinner kan være din bedrift, ditt prosjekt, det kan bli deg.  Det er 10 år siden vi første gang kåret prisvinnere av Designers Saturday Awards Best Interior. Vi markerer jubileet med å utvide konkurransen og inviterer alle utøvere med 3-årig bachelor grad fra høyskole i inn- og utland med aktivt virke i Norge, til å delta. 

Publisert 09.04.2015 12:57

Velge ut og send oss inn dine beste prosjekter, det er disse juryen vurderer i år. Årets jury består av; leder Ola Rune, arkitekt, designer og partner i Claesson Koivisto Rune, sammen med høyt kvalifiserte skandinaviske kollegaer og en representant for norske oppdragsgivere. Juryen nominerer og publiserer på sensommeren de 10 beste prosjektene. På åpningen av Designers Saturday fredag 4. september offentliggjør og premierer vi vinnerne av; 3., 2. og 1. plass.

Prisen Designers Saturday Awards Best Interior ble raskt anerkjent og verdsatt i fagmiljøet. Ved å åpne konkurransen for alle utøvere, ønsker vi å styrke prisen ytterligere med økt bredde og oppslutning på samme høye faglige nivå. Prisens formål er uendret; å motivere og sette søkelys på interiørarkitektens fagkompetanse, hva den tilfører hvert enkelt prosjekt og å premiere dette.

Vi ser fram til å motta dine prosjekter. Les alt om konkurransen og meld deg på her:

Best Interior

Vinner av Designers Saturday Awards Best Interior 2013, Vigdis Apeland Bergh, Inne Design for serveringsstedet Melkerampa