Aktuelt

Disse står bak Designers Saturday 2017

Designers Saturday 2017-styret

Her er årets Designers Saturday-styre som skal inspirere Oslo-borgere og tilreisende til å sette god design i fokus. Men hvor finner de selv inspirasjon?

Publisert 13.03.2017 22:48

Styreleder Solvor Øverlien Magi (fjerde fra venstre) er daglig leder i B8 og en av ildsjelene bak SHE Conference. Å få til god dialog og kommunikasjon inspirerer Solvor. - Innovasjon, nytenkning og å finne nye løsninger er kjempespennende og motiverer meg. Å møte mennesker som har stor «passion» for det de holder på med er fascinerende.

Geir Elind (foran) er nestleder i styret og country manager i Isku Interiør As. - Gode venner, kollegaer og familie inspirerer meg, sier Geir.

Kjetil Gudem (ytterst til venstre) har ansvaret for åpningen av Designers Saturday, og er til daglig salgsjef for Muuto i Norge. Kjetil kan finne glede i å se en velkledd eldre mann på gata med en fin farge på sløyfen sin, eller kjærestens evne til å visualisere ideer. - Jeg blir inspirert av folk som tør å rekke opp hånden og uttrykke sin ærlige mening, men mest av alt naturen og roen den gir meg. 

Ester Kaasa (tredje fra høyre) jobber som markedsføringsansvarlig og arbeidsplass-spesialist hos Martela. I Designers Saturday-styret er Ester ansvarlig for kommunikasjon og markedsføring, og hun blir motivert av å jobbe med dyktige folk som er genuint dedikert og interessert i hva de gjør.

Sverre Uhnger (nummer to fra høyre) er representant for designernes del av fagfeltet i DS-styret og for vår egen design. Han har lyst ut designkonkurranse for årets tote-bag og får han det som han vil avslutter vi årets DS med auksjon. Dyktige fagfolk, gode samarbeid, materialer og teknikker er noe av det som designeren blir inspirert av.

Pernille Bøhn Kristiansen (nummer tre fra venstre) er styrets innkjøpsansvarlig og regionsjef i Fora Form. - Jeg inspireres av mennesker rundt meg som er engasjerte, med mye humor, stor livsglede og med genuin pasjon for det de driver med.

Linda Evensen (ikke på bildet) er ansvarlig for Awards og åpningen av Designers Saturday. Når hun ikke er opptatt med prosjekter i Linda Evensen Design, vil hun aller helst utvide sitt eget perspektiv og oppdage nye steder. - Å reise handler om å utforske verden, å bli kjent med andre kulturer, få bedre innsikt i og mer kunnskap om  den verden vi er en del av, om det er i inn- eller utlandet.  

Bjørn Jørund Blikstad (ytterst til høyre) har ansvar for kåringen av årets talent, han bistår utstillere som vil strekke seg litt lenger og tør planlegge installasjoner og han koordinerer samarbeide med designutdanningene som er viktige institusjoner for bransjen. Inspirasjonskilder? - Jakt og hjembrygg!

Tuva Hjertø Schille (ikke på bildet) er ansvarlig for innkjøp og eksterne showroom. I sitt daglige virke er hun travelt opptatt som regionssjef for Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. - Enkelhet inspirerer meg, i en kaotisk verden, sier Tuva, som merker at naturen har en stor påvirkningskraft. - Havet og fjellet gir meg indre ro, og gir tid til et pusterom. Jeg blir da veldig enig med meg selv om at det enkle ofte er det beste.

Styremedlem Lise Schøyen (nummer fire fra høyre) er tilstede for alle Fritz Hansens norgesvenner. Designers Saturday Oslo er årets viktigste møteplass for bransjen her hjemme. Lise har ansvar for at den gode stemningen varer utover i de små timer lørdag kveld; Saturday Night Party. 

Eva Pedersen (nummer to fra venstre) er prosjektleder for Designers Saturday Oslo, og daglig leder i Mediekontakt AS. Eva er stolt av å  tilhøre en bransje som kan stable et slikt arrangement på bena basert på non profit, dugnad og samarbeid. Hun har hatt flere roller siden hun som nyansatt i Virke deltok i det første arrangement i 1986. Hun inspireres av innsatsen som så mange legger ned. - Styremedlemmer som påtar seg vervet ved siden av heftige jobber. Showroom-innehavere som stiller med nymalte lokaler, nye kolleksjoner og som inviterer konkurrenter og kollegaer inn til samarbeid. Produsenter og deres representanter som legger store ressurser i å fremstå best mulig. Alt for et supertrofast publikum - alle arkitektprofesjoner, designere, forhandlere og mange flere - som verdsetter innsatsen og kommer til Oslo. Det er med ydmykhet vi starter opp hvert annet år. Måtte 2017 bli et godt event for dere alle!